Certyfikacja Jakości Tradycyjnych Wielkanocnych Wyrobów

20 Styczeń 2016, wyświetleń: 4458,

Kiełbasy,szynki, ogonówki ... na start!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wielkopolska Izba Rzemieślnicza w Poznaniu,
Ogólnopolski Cech Rzeźników -Wędliniarzy - Kucharzy ,
Instytut Technologii Mięsa Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
oraz Międzynarodowe Targi Poznańskie
uprzejmie informują, że
organizują

9 lutego 2016

 

w ramach cyklu wydarzeń 
WIELKANOC - MIĘSNE ŚWIĘTA - POLSKA TRADYCJA
 

Certyfikację Jakości 

Tradycyjnych Wielkanocnych Wyrobów

 

w następujących kategoriach:
 
- kiełbasa biała  parzona wielkopolska
- szynka rolka wielkopolska
- wędzonka krotoszyńska
- kiełbasa polska wędzona
- ogonówka wędzona
- polędwica wędzona
 
Celem Certyfikacji jest popularyzacja wyrobów mięsnych wyprodukowanych w oparciu o tradycyjne receptury i technologie.
Uzyskane Certyfikaty mogą być wykorzystane do celów marketingowych dla zwiększenia sprzedaży wyrobów. Lista zamieszczona zostanie na stronie internetowej wraz z adresami sklepów, gdzie będzie można nabyć wyroby certyfikowane. Lista ta zostanie przekazana także mediom ogólnopolskim i wielkopolskim.
 
Certyfikaty przyznawane są na okres 1 roku.
 
Wręczenie przyznanych Certyfikatów odbędzie się 12 marca 2016
podczas VIII Ogólnopolskiego Spotkania Wielkanocnego Hodowców, Przetwórców i Handlowców Branży Mięsnej.
 





Podobne tematy dla tagów: Certyfikacja wędlin,WIELKANOC - MIĘSNE ŚWIĘTA - POLSKA TRADYCJA,

Wyniki Certyfikacji Tradycyjnych Wędlin Wielkanocnych
Certyfikaty jakości wędlin - rozdane!
Wielkanoc Mięsne Święta
I Ogólnopolskie Spotkanie Wielkanocne Rzeźników i Wędliniarzy RP
CERTYFIKACJA WĘDLIN 2010
Już po certyfikacji
Najlepsza kiełbasa, najlepsza szynka
Wielkanoc -Mięsne Święta - Polska Tradycja

Ankieta

Sfinansowanie dostosowania strony www do wymogów dostępności WCAG 2.1 AA ze środków NIW

Baner dofinaoswanie strony