4 marca odbyła się V Certyfikacja Jakości tradycyjnych , wielkopolskich wędlin. Zakodowane wyroby oceniały dwie komisje : specjalistyczna i konsumencka. Oceniano smak, wygląd i konsystencje pięciu wędlin: kiełbasy" />
4 marca odbyła się V Certyfikacja Jakości tradycyjnych , wielkopolskich wędlin. Zakodowane wyroby oceniały dwie komisje : specjalistyczna i konsumencka. Oceniano smak, wygląd i konsystencje pięciu wędlin: kiełbasy" />
 

Wielkanoc Mięsne Święta

06 Marzec 2009, wyświetleń: 4092,

4 marca odbyła się V Certyfikacja Jakości tradycyjnych , wielkopolskich wędlin. Zakodowane wyroby oceniały dwie komisje : specjalistyczna i konsumencka. Oceniano smak, wygląd i konsystencje pięciu wędlin: kiełbasy białej parzonej wielkopolskiej, kiełbasy wędzonej polskiej, szynki roli, ogonówki i wędzonki krotoszyńskiej. 20 marca dowiemy się , który z producentów otrzymał Certyfikat Jakości . Lista sklepów , w których będzie można kupować te wyroby zostanie opublikowana na naszej stronie,  a także w poznańskich mediach. 
Relacja fotograficzna w galerii WIR







Podobne tematy dla tagów: Wielkanoc - Mięsne Święta - Polska Tradycja,wędliny,certyfikacja wyrobów,lista zakładów,

I Ogólnopolskie Spotkanie Wielkanocne Rzeźników i Wędliniarzy RP
CERTYFIKACJA WĘDLIN 2010
Już po certyfikacji
Najlepsza kiełbasa, najlepsza szynka
Wielkanoc -Mięsne Święta - Polska Tradycja
Najlepsze kiełbasy, najlepsze szynki
Wiemy gdzie kupować certyfikowane wędliny!

Ankieta

Sfinansowanie dostosowania strony www do wymogów dostępności WCAG 2.1 AA ze środków NIW

Baner dofinaoswanie strony