„UWARUNKOWANIA PRODUKCJI MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH W ŚWIETLE PRZESŁAŃ TRADYCJI I WSPÓŁCZESNYCH OCZEKIWAŃ KONSUMENTÓW”
„UWARUNKOWANIA PRODUKCJI MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH W ŚWIETLE PRZESŁAŃ TRADYCJI I WSPÓŁCZESNYCH OCZEKIWAŃ KONSUMENTÓW”
 

Zapraszamy na Konferencję

10 Maj 2010, wyświetleń: 3203,



„UWARUNKOWANIA PRODUKCJI MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH W ŚWIETLE PRZESŁAŃ TRADYCJI I WSPÓŁCZESNYCH OCZEKIWAŃ KONSUMENTÓW”


UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W POZNANIU
WYDZIAŁ NAUK O ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIU
INSTYTUT TECHNOLOGII MIĘSA

POLSKIE TOWARZYSTWO TECHNOLOGÓW ŻYWNOŚCI ODDZIAŁ WIELKOPOLSKI
KOMITET NAUK O ŻYWNOŚCI PAN
INTERNATIONAL UNION OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

zapraszają na
IV Międzynarodową Konferencję Naukową
na temat:

„UWARUNKOWANIA PRODUKCJI MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH W ŚWIETLE PRZESŁAŃ TRADYCJI I WSPÓŁCZESNYCH OCZEKIWAŃ KONSUMENTÓW”


Konferencja odbędzie się w Poznaniu w dniach 23-24 czerwca 2010 r.

Konferencja jest organizowana pod honorowym patronatem Marszałka Województwa Wielkopolskiego Marka Woźniaka
oraz Wielkopolskiej Izby Rzemieślniczej w Poznaniu

po szczegóły zapraszamy na stronę Uniwersytetu Przyrodniczego


 




Tagi powiązane z wiadomością:
branża mięsna, produkcja mięsa i wędlin


Podobne tematy dla tagów: branża mięsna,produkcja mięsa i wędlin,

Jak walczyć z szarą strefą w branży spożywczej

Ankieta