Najlepsza tradycyjna mięsna potrawa wielkanocna

20 Styczeń 2016, wyświetleń: 3980,

Konkurs dla restauratorów aglomeracji poznańskiej


 

 

 

 

 

 

Z ogromną satysfakcją informujemy, że tegoroczny cykl imprez „Wielkanoc-Mięsne Święta –Polska Tradycja” w tym roku wzbogacił się o kolejne wydarzenie.

 

 

Organizatorzy:

Wielkopolska Izba Rzemieślnicza w  Poznaniu,

Ogólnopolski Cech Rzeźników Wędliniarzy i Kucharzy

we współpracy z

Urzędem Miasta Poznania

Starostwem  Powiatowym  w Poznaniu  

 

zapraszają

 

restauratorów z Poznania i Powiatu Poznańskiego

do wzięcia udziału w konkursie

 

NA NAJLEPSZĄ TRADYCYJNĄ

MIĘSNĄ POTRAWĘ WIELKANOCNĄ

 

Organizatorzy chcą  w ten sposób zwrócić szczególną uwagę na to z czego w Poznaniu i Wielkopolsce słyną tradycyjne, świąteczne  jadłospisy i w ramach  konkursu wyłonić te restauracje, które serwują najbardziej tradycyjną, mięsną potrawę wielkanocną charakterystyczna dla naszego miasta i powiatu.

 

 

INFORMACJE ORGANIZACYJNE

Kapituła oceniać będzie wyroby 9 lutego 2016 (wtorek) w pawilonie nr 10 na terenie Międzynarodowych Targach Poznańskich, (wjazd od ul. Śniadeckich). Wyroby należy dostarczyć w godzinach 8.00 – 9.45 (hasło - „kiełbasa na konkurs”)

 

Zgłoszenia udziału pisemne należy przesłać do dnia 4 lutego 2016

- drogą pocztową na adres:

Wielkopolska Izba Rzemieślnicza w Poznaniu,

al. Niepodległości 2, 61-874 Poznań

- fax: 61 852 13 16

- e-mailem: anna.jaszewska@irpoznan.com.pl 

 

Regulamin konkursu

Karta zgłoszeniowa




Tagi powiązane z wiadomością:
Najlepsza tradycyjna mięsna potrawa, WMŚPT



Ankieta