Rusza projekt ,,Smak Wielkopolski"

08 Sierpień 2020, wyświetleń: 1102,

Rusza projekt promujący Kiełbasę Białą Parzoną Wielkopolską!


Ogólnopolski Cech Rzeźników - Wędliniarzy -Kucharzy rozpoczyna projekt
,,Smak Wielkopolski - Kiełbasa Biała Parzona Wielkopolska".
Projekt ma na celu promowanie wyrobu - Kiełbasy Białej Parzonej Wielkopolskiej, który został wpisany przez Komisję Europejską do Rejestru Chronionych Oznaczeń Geograficznych, co jest potwierdzeniem jego wyjątkowości oraz najwyższej jakości. 
W ramach projektu przewidziane są między innymi akcje promocyjne: 
8 sierpnia 2021, 12.00 – 18.00 Kalisz – plac Św. Józefa
14 sierpnia 2021, 12.00 – 18.00 Poznań – Stary Rynek
4 września 2021, 12.00 – 18.00 Ostrów Wlkp. – Park Miejski, Amfiteatr
Na gości czeka poczęstunek, pokaz kulinarny i porady kulinarne. Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału!
Więcej informacji na stronie Cechu: 
Ilustracja graficzna: Ogólnopolski Cech Rzeźników-Wędliniarzy- Kucharzy 





Ankieta

Sfinansowanie dostosowania strony www do wymogów dostępności WCAG 2.1 AA ze środków NIW

Baner dofinaoswanie strony