6 marca -Wielkanoc Mięsne Święta

05 Luty 2014, wyświetleń: 3105,

Polska Tradycja- Certyfikaty 2014 


 

 

 

 

Po raz kolejny Wielkopolska Izba Rzemieślnicza w Poznaniu, Wielkopolski Cech Rzeźników -Wędliniarzy - Kucharzy w Poznaniu, Instytut Technologii Mięsa Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu oraz Międzynarodowe Targi Poznańskie organizują certyfikację jakości tradycyjnych wielkanocnych wyrobów w następujących kategoriach:

  • kiełbasa biała parzona wielkopolska
  • szynka rolka wielkopolska
  • wędzonka krotoszyńska
  • kiełbasa polska wędzona
  • ogonówka wędzona
  • polędwica wędzona

Szczegółowe informacje znajdują się w załącznikach.

Informacja o Certyfikacji

Regulamin

Karta zgłoszenia






Podobne tematy dla tagów: Wielkanoc - Mięsne Święta - Polska Tradycja,turnieje spożywcze,ZSPS,piekarze,cukiernicy,wędliniarze,uczniowie zawodu Wielkanoc - Mięsne Święta - Polska Tradycja Wielkanoc - Mięsne Święta - Polska Tradycja,Ratusz,poczęstunek,degustacje,konsultacje Spo

Wielkanoc Mięsne Święta
I Ogólnopolskie Spotkanie Wielkanocne Rzeźników i Wędliniarzy RP
CERTYFIKACJA WĘDLIN 2010
Już po certyfikacji
Najlepsza kiełbasa, najlepsza szynka
Wielkanoc -Mięsne Święta - Polska Tradycja
Przyszli czeladnicy na start!
Finały ogólnopolskich zmagań młodych spożywców
Turnieje spożywcze 2012
Turnieje spożywcze 2012 - rozstrzygnięte
Turnieje spożywcze
Turnieje spożywcze 2014
Bułki , bułeczki, Bochny, bochenki...
XII Wielkopolskie Święto Chleba
Jubileuszowe pasowanie uczniów.
Wstąpili w szeregi rzemiosła
Międzynarodowa praktyka zawodowa
Smakowicie pod Ratuszem!
Certyfikacja wielkanocnych wędlin

Ankieta