„UWARUNKOWANIA PRODUKCJI MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH W ŚWIETLE PRZESŁAŃ TRADYCJI I WSPÓŁCZESNYCH OCZEKIWAŃ KONSUMENTÓW”
UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W POZNANIU
WYDZIAŁ NAUK O ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIU
INSTYTUT TECHNOLOGII MIĘSA
POLSKIE TOWARZYSTWO TECHNOLOGÓW ŻYWNOŚCI ODDZIAŁ WIELKOPOLSKI
KOMITET NAUK O ŻYWNOŚCI PAN
INTERNATIONAL UNION OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
zapraszają na
IV Międzynarodową Konferencję Naukową
na temat:
„UWARUNKOWANIA PRODUKCJI MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH W ŚWIETLE PRZESŁAŃ TRADYCJI I WSPÓŁCZESNYCH OCZEKIWAŃ KONSUMENTÓW”
Konferencja odbędzie się w Poznaniu w dniach 23-24 czerwca 2010 r.
Konferencja jest organizowana pod honorowym patronatem Marszałka Województwa Wielkopolskiego Marka Woźniaka oraz Wielkopolskiej Izby Rzemieślniczej w Poznaniu
po szczegóły zapraszamy na stronę Uniwersytetu Przyrodniczego