Polska Tradycja- Certyfikaty 2014
Po raz kolejny Wielkopolska Izba Rzemieślnicza w Poznaniu, Wielkopolski Cech Rzeźników -Wędliniarzy - Kucharzy w Poznaniu, Instytut Technologii Mięsa Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu oraz Międzynarodowe Targi Poznańskie organizują certyfikację jakości tradycyjnych wielkanocnych wyrobów w następujących kategoriach:
-
kiełbasa biała parzona wielkopolska
-
szynka rolka wielkopolska
-
wędzonka krotoszyńska
-
kiełbasa polska wędzona
-
ogonówka wędzona
-
polędwica wędzona
Szczegółowe informacje znajdują się w załącznikach.
Informacja o Certyfikacji
Regulamin
Karta zgłoszenia
Tagi powiązane z wiadomością:
Wielkanoc - Mięsne Święta - Polska Tradycja,
turnieje spożywcze,
ZSPS,
piekarze,
cukiernicy,
wędliniarze,
uczniowie zawodu Wielkanoc - Mięsne Święta - Polska Tradycja Wielkanoc - Mięsne Święta - Polska Tradycja,
Ratusz,
poczęstunek,
degustacje,
konsultacje Spo